210 7643187Τηλέφωνο Επικοινωνίας - 210 7649008Τηλέφωνο Διευθυντή

Πρόσκληση

 H εβδομάδα 30 Μαϊου - 5 Ιουνίου έχει οριστεί ως η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Δημιουργών (European Maker Week). Στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας σε όλη την Ευρώπη θα γίνουν περισσότερες από 450 διοργανώσεις (events).

Σας προσκαλούμε σε μια φιλική συνάντηση με στόχο

αν είστε γονιός: να σας παρουσιάσουμε τα όσα είδαμε-ακούσαμε-κάναμε φέτος στο σχολικό μας Hackerspace και να σας ευχαριστήσουμε που είστε ένας τόσο υπέροχος υποστηρικτής μας!

αν είσαι συμμαθητής: να αποκαλύψουμε τι είναι επιτέλους αυτό το Hackerspace που γίνεται κάθε τόσο στο σχολείο και να σε πείσουμε ότι αξίζει τον κόπο να αφιερώσεις σε όλα αυτά λίγες ώρες από το διάβασμα ή το παιχνίδι!

αν είσαι συμμαθητής από το γυμνάσιο: να σου πούμε πολύ απλά ότι σε περιμένουμε να πάρεις μέρος στην πιο ωραία φάση που μπορείς να φανταστείς!

αν είστε καθηγητής: να σας πείσουμε ότι από το "Σκέφτομαι και Γράφω" θα μας άρεσε καλύτερα να προχωρήσουμε στο "Σκέφτομαι και Κάνω"!

αν κατέχετε θέση ευθύνης: να σας προβληματίσουμε αν δραστηριότητες σαν το σχολικό μας Hackerspace αξίζουν την υποστήριξή σας!

 

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 19.00 μμ με μια σύντομη αλλά φαντασμαγορική (!) παρουσίαση των όσων έγιναν στο σχολικό μας Hackerspace φέτος!

Και μετά θα ακολουθήσει η τελετή της μύησης στα άδυτα του σχολικού μας Hackerspace: μπορείτε να δείτε και να αγγίξετε τις πολύτιμες κατασκευές μας! Προσέξτε, γιατί κάθε επαφή μαζί τους είναι εθιστική!

Υποστηρικτικά σε όλη αυτή την υπερπροσπάθεια: κεράσματα, διάθεση για κουβέντα και ανταλλαγή ιδεών!

 

Σας περιμένουμε!

 

Περισσότερα για την European Maker Week.

Περισσότερα για το δικό μας event "Α Glimpse into our School Hackespace: Ideas - Open Technologies - Collaboration".

 
Επιστροφή στην κορυφή της σελίδας