210 7643187Τηλέφωνο Επικοινωνίας - 210 7649008Τηλέφωνο Διευθυντή

CanSat in Greece 2024 - 1ο βραβείο

Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε πως η ομάδα μας (v-space) κέρδισε το 1ο βραβείο στον διαγωνισμό CanSat in Greece 2024! Δεν το πιστεύουμε ακόμα καλά καλά κι εμείς οι ίδιοι!

Δουλέψαμε πολύ, πάρα πολύ. Περάσαμε αγωνίες, απογοητεύσεις, αλλά και χαρές.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας υποστήριξαν σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια, είτε πρακτικά, είτε οικονομικά, είτε ηθικά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη SPIN και στους εθελοντές της που χάρη σε αυτούς και μόνο υλοποιήθηκε φέτος ο διαγωνισμός: Ρικάρντο σε αγαπάμε και τουλάχιστον τώρα, μετά το τέλος του διαγωνισμού, μπορούμε να το πούμε δυνατά!

Η ομάδα μας ετοιμάζεται τώρα για το ευρωπαϊκό κομμάτι του διαγωνισμού, που θα γίνει στο ερευνητικό κέντρο ESTEC της ESA, στην Ολλανδία. Εκεί, θα συμμετάσχουμε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Space engineer for one day" και θα παρουσιάσουμε σε επιτροπή ειδικών και στις άλλες ευρωπαϊκές ομάδες το CanSat μας και την αποστολή του.

 
Άφιξη στο αεροδρόμιο Κωπαΐδας Άφιξη στο αεροδρόμιο Κωπαΐδας Πανεπιστημίου, πριν την αναχώρηση για Κωπαϊδα Προετοιμασία Προετοιμασία Προετοιμασία Προετοιμασία Προετοιμασία Αγωνία για τον τελευταίο τεχνικό έλεγχο Αγωνία για τον τελευταίο τεχνικό έλεγχο Αγωνία για τον τελευταίο τεχνικό έλεγχο Προς ενσωμάτωση στο πύραυλο Αναμονή για την εκτόξευση Αναμονή για την εκτόξευση Αναμονή για την εκτόξευση Εκτόξευση Πολυαγαπημένο μου CanSat! Pizza! Όλοι μαζί Χαρούμενος νέος PM, απαράδεκτος παλιός PM Παρουσίαση
Επιστροφή στην κορυφή της σελίδας