210 7643187Τηλέφωνο Επικοινωνίας - 210 7649008Τηλέφωνο Διευθυντή

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω το Δήμο Βύρωνα και προσωπικά τους αντιδημάρχους κ. Τέγο, κ. Καραγιάννη, κ. Αγγέλη τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής Β-βάθμιας εκπαίδευσης κ. Τζαφά και το δήμαρχο κ. Κατωπόδη, για την ανταπόκρισή τους στα αιτήματα που εκφράσαμε για τη βελτίωση υποδομών του 5ου Λυκείου Βύρωνα. Επίσης ευχαριστώ τους εργαζόμενους του Δήμου που εργάστηκαν για την υλοποίηση των παρεμβάσεων που έγιναν.

Συγκεκριμένα από την αρχή της φετινής σχολικής χρονιάς, αντικαταστάθηκαν οι πίνακες σε όλες τις τάξεις με πίνακες μαρκαδόρου, επιδιορθώθηκαν τα σπασμένα κάγκελα στην περίφραξη του σχολείου, επιδιορθώθηκαν οι πόρτες στις τουαλέτες των κοριτσιών, αντικαταστάθηκαν οι καμένες λάμπες σε όλους τους χώρους του σχολείου, τοποθετήθηκε νέο αλεξικέραυνο στη ταράτσα του σχολείου σε αντικατάσταση αυτού που είχε κλαπεί, αντικαταστάθηκαν τα δύο aircodition που είχαν κλαπεί από τα γραφεία διευθυντή και υποδιευθυντή τα προηγούμενα χρόνια, τοποθετήθηκε aircodition στα δύο γραφεία καθηγητών, το γραφείο του διευθυντή στρώθηκε με νέα πλακάκια και βάφτηκε, σχεδιάστηκε τοιχογραφία που ομορφαίνει το ισόγειο του σχολείου μας κ.α.

Πολλά προβλήματα παραμένουν ακόμα λόγω παλαιότητας και φθορών τόσο του κτιρίου όσο και του εξοπλισμού του σχολείου. Ελπίζουμε στη συνέχιση της δημιουργικής μας συνεργασίας για το καλό του σχολείου, των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Βύρωνας 27/1/2022
Με εκτίμηση
Ο διευθυντής

Μπάμπης Αλεξάτος

 
Επιστροφή στην κορυφή της σελίδας