210 7643187Τηλέφωνο Επικοινωνίας - 210 7649008Τηλέφωνο Διευθυντή

Έναρξη Σχολικής Χρονιάς 2021-2022

 Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του σχολείου, θα υποδεχτούμε τους μαθητές μας με την ένθερμη ευχή για μια καλή σχολική χρονιά. Ευχόμαστε να γεμίσουν οι αίθουσες του σχολείου μας με όνειρα για ένα ευτυχισμένο αύριο, με σχέδια για σπουδές και διακρίσεις, με προσπάθεια και κόπο αυτά τα όνειρα και τα σχέδια να γίνουν πραγματικότητα. Ευχόμαστε, ακόμα, μέσα από την καθημερινή σχολική ζωή και τη συνύπαρξη μικρών και μεγάλων, να καλλιεργηθούν αξίες όπως η γνησιότητα, η αλληλεγγύη και η ακούραστη προσπάθεια.

Αγιασμός - Έναρξη Μαθημάτων

Τα μαθήματα ξεκινούν τη Δευτέρα 13/9/2021.

Ώρα έναρξης του Αγιασμού: 8.00 πμ (όχι 8.15)

Η τελετή του Αγιασμού, λόγω των μέτρων προστασίας για τον ιό covid19, θα γίνει με αντιπροσωπεία μαθητών και καθηγητών. Οι υπόλοιποι μαθητές θα συγκεντρωθούν στις τάξεις τους και θα παραμείνουν εκεί κατά την τέλεση του Αγιασμού.

Επίδοση βιβλίων: οι μαθητές θα παραλάβουν όλα τα σχολικά τους βιβλία (σε μεγάλη ανθεκτική τσάντα), ωστόσο καλό είναι να έχουν μαζί τους σχολικό σακίδιο ώστε να μοιράσουν το βάρος των βιβλίων.

Ωρολόγιο Πρόγραμμα: οι μαθητές θα παραλάβουν το ωρολόγιο πρόγραμμα που θα ισχύσει την πρώτη εβδομάδα. Το πρόγραμμα θα αναδιαμορφώνεται καθώς θα τοποθετούνται  στο σχολείο μας οι εκπαιδευτικοί των ειδικοτήτων που λείπουν (π.χ. ξένων γλωσσών, κλπ).

Την Δευτέρα 13/9, οι μαθητές της Β και Γ τάξης πρέπει να δηλώσουν την Κατεύθυνση - Ομάδα Προσανατολισμού την οποία θα ακολουθήσουν.

Η είσοδος των μαθητών στο σχολείο θα επιτραπεί μόνο με την επίδειξη:

  • αρνητικού self test (εκτυπωμένο ή σε κινητή συσκευή)
  • είτε βεβαίωσης εμβολιασμού
  • είτε βεβαίωσης νόσησης (από την ημ/νία έκδοσης της οποίας δεν πρέπει να έχει παρέλθει 6μηνο)

Τέλος, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του σχολείου.

 

Εκπρόθεσμες Ηλεκτρονικές Εγγραφές

Παρακαλούνται οι γονείς-κηδεμόνες που δεν έχουν ολοκληρώσει την ηλεκτρονική εγγραφή των παιδιών τους, να προβούν άμεσα τις επόμενες ημέρες (Δευτέρα 13/9 έως Δευτέρα 20/9) στην καταχώρηση της ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής.

Οι γονείς των μαθητών της Α τάξης, παρακαλούνται να προσκομίσουν στο σχολείο

(α) φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας του παιδιού τους (ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή πιστοποιητικό γέννησης για σχολική χρήση, αν δεν έχει εκδοθεί ακόμη η αστυνομική ταυτότητα),

(β) υπεύθυνη δήλωση (την οποία μπορείτε να παραλάβετε και στο σχολείο) όπου θα αναφέρεται ο γονιός που ασκεί την κηδεμονία καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας (κινητό τηλέφωνο, email) που θα χρησιμοποιεί το σχολείο για την ενημέρωση του κηδεμόνα.

Οι ώρες λειτουργίας του σχολείου και συνεργασίας με τους γονείς είναι καθημερινά 8.30 πμ - 2.00 μμ. Παρακαλούμε, επίσης, σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος σχετικά με την ηλεκτρονική εγγραφή, να μην διστάσετε να επικοινωνήσετε και τηλεφωνικά με το σχολείο (210-7643187).

 

 

 
Επιστροφή στην κορυφή της σελίδας