210 7643187Τηλέφωνο Επικοινωνίας - 210 7649008Τηλέφωνο Διευθυντή

Έναρξη Σχολικής Χρονιάς

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

Την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 η προσέλευση των μαθητών στο Σχολείο θα γίνει διαδοχικά (για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στον αύλειο χώρο):

Α τάξη ώρα 10.00 πμ

Β τάξη ώρα 10.10 πμ

Γ τάξη ώρα 10.20 πμ

Οι μαθητές παρακαλούνται να τηρήσουν με ακρίβεια τις ώρες προσέλευσης καθώς και να φορέσουν μάσκα κατά την είσοδό τους στο σχολικό χώρο.

Οι μαθητές δεν θα παραμείνουν στον αύλειο χώρο του Σχολείου, αλλά κατόπιν οδηγιών θα συγκεντρωθούν στις τάξεις τους, όπου και θα ενημερωθούν από τους υπευθύνους καθηγητές σχετικά με τον νέο κανονισμό λειτουργίας των σχολείων και θα πάρουν το πρόγραμμα της πρώτης εβδομάδας.

Επιπρόσθετα, θα δηλώσουν υπεύθυνα την επιλογή τους ως προς την 2η Ξένη Γλώσσα που επιθυμούν να διδαχθούν (τάξεις Α και Β) και ως προς τις Ομάδες Προσανατολισμού που θα παρακολουθήσουν (τάξεις Β και Γ).

ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Η ακολουθία του Αγιασμού έχει προγραμματιστεί για τις 10.30 πμ. Θα γίνει στον αύλειο χώρο του Σχολείου και θα την παρακολουθήσουν εκπρόσωποι των μαθητών. Οι υπόλοιποι μαθητές θα παραμείνουν στις τάξεις τους από όπου και θα περάσει ο ιερέας μετά τη λήξη της ακολουθίας.

ΒΙΒΛΙΑ

Μετά την λήξη του Αγιασμού, οι μαθητές καθοδηγούμενοι από τους υπεύθυνους καθηγητές θα παραλάβουν τα βιβλία τους. Συστήνεται να έχουν μαζί τους σχολικό σακίδιο για να τα μεταφέρουν.

 

 
Επιστροφή στην κορυφή της σελίδας