210 7643187Τηλέφωνο Επικοινωνίας - 210 7649008Τηλέφωνο Διευθυντή

Προετοιμασία για Εκπαίδευση από Απόσταση

 

αγαπητοί γονείς,

σας παρακαλούμε ιδιαιτέρως να φροντίσετε ώστε τα παιδιά σας να εγγραφούν στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) όταν ενεργοποιηθεί η δυνατότητα εγγραφής. Η εγγραφή θα γίνεται εδώ: https://register.sch.gr/students/  και θα σας ζητηθεί ο Αριθμός Μητρώου του παιδιού σας, τον οποίο μπορείτε να δείτε σε κάποιον πρόσφατο Έλεγχο Βαθμολογίας.

Εάν το παιδί σας είχε εγγραφεί κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά, τότε παρακαλούμε να επιβεβαίωσετε ότι γνωρίζει το όνομα χρήστη και τον κωδικό του και ότι μπορεί να συνδεθεί στο email του  (https://webmail.sch.gr/express/).

Σε περίπτωση που το παιδί σας υποχρεωθεί να παραμείνει σπίτι, θα πρέπει να έχει πρόσβαση σε διδακτικό υλικό, σε διδασκαλίες, καθώς και δυνατότητα έμπιστης επικοινωνίας με τους καθηγητές του. Όλα αυτά προϋποθέτουν την εγγραφή του στο ΠΣΔ και την δυνατότητα χρήσης του email του ΠΣΔ.

Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, παρακαλούμε να αποστείλετε email στο [email protected] (κ. Ε. Ρόμπολα, καθηγήτρια πληροφορικής).

 

Παρακαλούμε βεβαιωθείτε επίσης ότι έχετε δώσει ισχύον email στο σχολείο, δικό σας και όχι του παιδιού σας, διότι όλη η επικοινωνία για την διδακτική λειτουργία του σχολείου θα γίνεται μέσω αυτού.

Για κάθετί θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση στην ιστοσελίδα του Σχολείου, στην οποία προτείνουμε να ανατρέχετε τακτικά.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία σας και για κάθε καλή ιδέα ή πρακτική που θα θέλατε να μας προτείνετε.

 
Επιστροφή στην κορυφή της σελίδας