210 7643187Τηλέφωνο Επικοινωνίας - 210 7649008Τηλέφωνο Διευθυντή

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ WORMY

"Η 1η Φάση του 1ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ WORMY πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία!", αυτό θα δηλώναμε αν για παράδειγμα το wormy ήταν ένα επίσημα αναγνωρισμένο ή έστω ολυμπιακό άθλημα κι εμείς ανήκαμε στην οργανωτική ή έστω ολυμπιακή επιτροπή!

Αλλά δεν είναι. Είναι απλώς μια πολύ πολύ όμορφη ιδέα που υλοποιήθηκε στο σχολείο μας και που εκτός από ευχαρίστηση και αγωνία, έδωσε στους συμμετέχοντες-αθλητές και το έναυσμα για σοβαρή ενασχόληση με την γλώσσα προγραμματισμού Python!

Το προσωπικό ρεκόρ (δηλ. σε φάση προπόνησης, πριν τον αγώνα) ήταν το 157 και κάτοχος αυτού ο Ορφέας. Ιδού το αποδεικτικό στοιχείο:

Το ρεκόρ αγώνων (δηλ. η επίδοση του νικητή σε ώρα αγώνα) ήταν το 109!! Εξαιρετική επίδοση που δεν έχει ακόμη καταρριφθεί! Εδώ βλέπετε το κοινό να παρακολουθεί την εξέλιξη του αγώνα, εντυπωσιασμένο από την ψυχραιμία και την άνεση του αθλητή!

Στις εικόνες που υπάρχουν στο τέλος της σελίδας διακρίνονται κάποιοι ακόμη από τους αθλητές, αν και πρέπει να ομολογήσουμε ότι η οπτικοακουστική κάλυψη της διοργάνωσης δεν ήταν καθόλου ικανοποιητική και γιαυτό δεν διαθέτουμε δυστυχώς περισσότερο φωτογραφικό υλικό.

Στην τελετή λήξης παρευρέθησαν (λόγω των ημερών) πολλές προσωπικότητες:

από το χώρο της επιστήμης:

από τον χώρο της τέχνης:

από τον κόσμο της φύσης:

από τον χώρο του μεταφυσικού:

από τον χώρο του υπερφυσικού:

αλλά και μικρά παιδάκια, τα οποία αποτελούν την ελπίδα μας για τη συνέχιση του θεσμού:

και η τελετή λήξης ολοκληρώθηκε με ευπρεπές γλέντι:

Και πάλι ζητούμε ταπεινά συγνώμη για την ελλιπέστατη οπτικοακουστική κάλυψη της εκδήλωσης. Ωστόσο, ελπίζουμε να σας δώσαμε μια εικόνα του τι επικράτησε στο εργαστήριο πληροφορικής κατά το διάστημα διεξαγωγής του τουρνουά.

 

Είμαστε όμως στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την 2η ΦΑΣΗ του 1ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ WORMY!!  Ναι!!

Κατά την φάση αυτή καλούνται όλοι οι επίδοξοι προγραμματιστές του σχολείου μας (και πραγματικά διαθέτουμε πολλούς και είμαστε πολύ πολύ περήφανοι γιαυτό), να τροποποιήσουν τον κώδικα του Wormy ώστε να τους διευκολύνει στο παίξιμο και φυσικά να τους χαρίσει το πολυπόθητο χρυσό μετάλλιο!

Mε απλά λόγια: Hack to win!!

Ήδη παρακολουθούμε προσπάθειες που οδηγούν σε αποτελέσματα όπως αυτό εδώ:


Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές-προγραμματιστές και αναμένουμε με αγωνία τους κώδικες!

Προθεσμία (προς το παρόν): Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 (αν και μεταξύ μας, μάλλον θα δοθεί παράταση...).

 
Επιστροφή στην κορυφή της σελίδας