210 7643187Τηλέφωνο Επικοινωνίας - 210 7649008Τηλέφωνο Διευθυντή

Ημερίδα Καλών Πρακτικών Πληροφορικής

Την Τρίτη 12 Απριλίου 2016 παρουσιάσαμε τις φετεινές μας εργασίες στην Ημερίδα Καλών Πρακτικών Πληροφορικής, την οποία διοργανώνει ο Σχ. Σύμβουλος Πληροφορικής Α' Αθήνας κ. Βασίλειος Μπελεσιώτης.

Η παρουσίασή μας περιλάμβανε ένα σύντομο προφορικό μέρος και στη συνέχεια έκθεση των κατασκευών μας για όλη την υπόλοιπη διάρκεια της ημερίδας.

Τον πάγκο μας επισκέφθηκαν μαθητές από άλλα σχολεία, καθηγητές πληροφορικής, τεχνικοί ΠΛΗΝΕΤ καθώς και οι διοργανωτές της ημερίδας. Οι επισκέπτες μας δοκίμασαν την λειτουργία των κατασκευών μας και συζητήσαμε μαζί τους τεχνικές λεπτομέρειες.

Ήταν μια πολύ επιτυχημένη παρουσία για την οποία νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση!

 

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Δημιουργών (European Maker Week) θα επαναλάβουμε την παρουσίαση αυτή στο Σχολείο μας στις 4 Ιουνίου 2016.

Προσκαλούνται οι γονείς μας, συμμαθητές, φίλοι και όσοι ενδιαφέρονται για τις ανοιχτές τεχνολογίες και τα εκπληκτικά πράγματα που μπορεί κάποιος να δημιουργήσει με αυτές!

 
ο κ. Μπελεσιώτης ανοίγει την Ημερίδα. Η προφορική παρουσίαση των εργασιών μας. Επισκέπτες. Επισκέπτες. Επισκέπτες με τους οποίους τελικά γίναμε φίλοι! Επισκέπτες. Εξηγώντας! Μέλη της ομάδας! Επισκέπτες. Επισκέπτες. Εξηγώντας! Επισκέπτες. Δοκιμάζονας την λειτουργία! Κατασκευές! Επισκέπτες. Εξηγώντας! Επισκέπτες. Ο κ. Παπαθεοδώρου παίζει τρίλιζα! Rasperry PI Arcade!
Επιστροφή στην κορυφή της σελίδας